Free Business Joomla by Review Justhost

Bibliography

  • 2016:
  • 2013: 
  • 2010: 
    • "Lexiconul artistilor români" - Mircea Deac
  • 2009:
    • "Imagina Arte in Fiera" - Edizione TAP Grafische S.P.A. Poggibousi, Siena - p. 213
    • "Colectii si colectionari" - Petre Oprea
  • 2008:
    • "Emil Ciocoiu" - Art Album, Marius Tita, Bucharest 2008 - Edition ARC 2000
    • "Contemporary Art Annual" - vol. 2, Japan Contemporary Art Association, Tokyo
  • 2007:
    • "XVI Triennale internazionale d’Arte Sacra" - L'Aquila, Edizioni della Triennale Internazionale d'Arte Sacra - Citta di Celano - p. 54-55
  • 2006:
    • "Panorama de l'Art vivant" - Salon d'Automne 1996
  • 2003
    • "Emil Ciocoiu - Un artista controcorrente, un viaggiatore celeste" - Nicola Micieli, Edizioni Ghirlandina, Modena
  • 2002
    • "Who’s who în România" - Editura Pegasus Press, BucureștI
  • 1997
    • "Annuario d’Arte Moderna 97 – Artisti contemporanei" - Roma
  • 1996-1997
    • "Who’s Who – Les Grands et nouveaux noms du monde artistique d’aujourd’hui" - Lausanne
  • 1996
    • "Muzeul Ludwig în Beijing" - Petra Versteegh, Yang Lizhou, Editura chineză de stat.
    • "Univers des Arts - Spéciale Salon" - Salon des artistes français, catalogue des peintres contemporains
  • 1995
    • "Enciclopedia artiștilor români contemporani" - Vasile Florea, Alexandru Cebuc, Editura ARC 2000, București
  • 1993
    • "Dicţionar Enciclopedic Român" - Editura Enciclopedică, vol. l, București
  • 1992
    • "Quand l’art du XX-ème siècle était concu par des inconnus" - Patrick F. Barrer, Édition Arts et Image du Monde, Paris
  • 1986
    • "Romanian Artists in the West" - Ionel Jianu, Gabriela Carp, Ana Maria Covrig, Lionel Scanteye, Academia Româno-Americană pentru Artă și Știinţă (ARA), Los Angeles
  • 1984
    • "Un siècle d’art moderne" - René Huyghe, Edition Denoel, Paris
  • 1982
    • "Pictura românească" - Vasile Florea, Editura Meridiane
  • 1976
    • "Pictura românească în imagini", Vasile Drăguţ, Vasile Florea, Dan Grigorescu, Marin Mihalache, Editura Meridiane, București
    • "Dicţionarul artiștilor români contemporani" - Octavian Barbosa, Editura Meridiane

 

 

ciocoiu